Holdtræning

Fordi det er sjovere at træne sammen end hver for sig

For mange mennesker kan det være svært at holde motivationen til at træne, og det er ærgerligt, for træning kan både forebygge symptomer og sygdomme samt øge sundheden og dermed også livskvaliteten.

Hos AKTIV HELE LIVET holdtræning, der tager udgangspunkt i individuelle ønsker og behov. Vi har fokus på at motivere, og det er væsentligt sjovere at træne sammen med andre, end det er at træne alene. Holdtræningen bygger sig op om individuelle, skræddersyede træningsprogrammer som er tilpasset og målrettet den enkelte, men laves i fællesskab med andre. 

Denne træning er for dig der savner et træningsfællesskab, gerne vil have effektiv og høj kvalificeret træning uden at gå på kompromis med det individuelle fokus og sparring med din træner. 

Holdtræning er også for jer, der måske allerede har et lille fællesskab og gerne vil have vejledning i jeres nuværende eller begyndende træning. 

Hvad indeholder holdtræning?

 • ​Nærværende træningsforløb baseret på dine behov
 • Individuelt træningsprogram
 • Op til 2 ugentlige træninger
 • 3-4 deltagere pr. gruppe
 • 20% i Eventyrsport
 • Særlige ønsker imødekommes

​7.499kr samlet / 4 uger

Få en uforpligtende snak eller brug vores kontaktformular​

Træningen foregår i Beder-Malling Idrætsforenings fitnesslokaler og udendørsarealer, er ønsket, at vi kommer til jer, er dette også muligt. Vi har medlemmer fra Aarhus, Højbjerg, Risskov og omegn.

Har du spørgsmål?

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et svar inden for 24 timer.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvad dækker vores holdtræning over?

Vores holdtræning kan som nævnt både skræddersys til det overordnede træningsfællesskab og til den enkelte person. Vores træningsforløb dækker blandt andet over:

 • Styrketræning
 • Konditionstræning
 • Balancetræning
 • Hjemmetræning
 • Udendørstræning.


Vi har især et særligt stort fokus på at øge muskelmassen, og det gør vi ved hjælp af styrketræning, da det er den bedste måde til at bevare eller at øge muskelmassen og muskelfunktionen på.

Særligt muskelfunktionen er vigtig for ældre, fordi den sikrer, at man kan bevare sit funktionsniveau i så lang tid som muligt, og det er med til at forlænge livskvaliteten.

Træn sammen med andre og bliv motiveret

Det skal være sjovt og socialt at træne. Derfor er holdtræning et oplagt valg, hvis du for eksempel har svært ved at finde motivationen nede i det lokale fitnesscenter. Vi har et stort fokus på den motiverende, underholdende og sociale del af træningen, der tager udgangspunkt i fællesskabet.

Vores træningstilgang er evidensbaseret, og vi holder os hele tiden opdateret omkring den nyeste forskning og viden inden for området.

Socialt samvær og effektiv træning er en super kombi. Sammen med latter og sved på panden får vi skræddersyet et fedt og sjovt forløb sammen med dine bekendte.

Vi træner i gruppe, hvor der er plads til smil og snak i pauserne mellem træningsøvelserne.

Gruppetræningen kan både foregå i et hyggeligt og privat styrketræningslokale, ude i jeres lokale faciliteter eller ude i naturen.

Kontakt os og hør mere om vores holdtræning

Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores holdtræning eller for at booke os til dit træningsfællesskab.

Find vores kontaktoplysninger herunder

AKTIV HELE LIVET ApS

Jægergårdsgade 40 2

8000 Aarhus C

CVR: 43314165

Kontakt

Katrine Abel

Tlf: 53 64 69 45

Mail: KA@aktivhelelivet.dk

Kontakt

Rasmus Stagsted

Tlf: 61 39 40 18

Mail: RS@aktivhelelivet.dk​