Om os​

img_7098

Rasmus Stagsted

Medstifter og træner

Jeg er 29 år og bor i Aarhus. Jeg nyder at komme ud i naturen, omend det er i løbeskoene med høj intensitet eller i vandrestøvlerne, hvor der er mere tid til refleksion og plads til at lugte af bål. Som det stædige konkurrencemenneske, jeg nu engang er, arbejder jeg mod at blive den hurtigste version af mig selv på hhv. 5 km, 10 km og halvmaraton.

Jeg vil beskrive mig selv som imødekommende, tålmodig og nærværende, og med et stort gå-på-mod elsker jeg at møde nye mennesker.

Jeg er uddannet fra Aarhus Universitet med en kandidatgrad i Idrætsvidenskab med speciale inden for aldring og multipel sklerose. Jeg inspireres af koblingen mellem videnskabelig teori og praktisk implementering, hvor jeg især fascineres af kroppens foranderlige mekanismer. Jeg elsker at arbejde med mennesker og brænder for at lytte til det enkelte menneske og udvikle ud fra den enkeltes forudsætninger og behov.

Som træner er det vigtigt for mig, at vi sammen skaber et bæredygtigt fundament, som giver dig de nødvendige redskaber, så du selv kan arbejde videre mod dine mål. Mine værdier ligger i at skabe et socialt og motiverende træningsfællesskab, så lysten til træning og udvikling skinner igennem.​

img_7117_2

Katrine Abel

Medstifter og træner

Jeg er 27 år og bor i Aarhus. Jeg vil beskrive mig selv som en glad, entusiastisk og energisk person. Jeg nyder at bruge min fritid på ting der giver mig fornyet energi og smil på læben. Foruden at bruge min tid på mennesker jeg holder af, nyder jeg at være aktiv og bruge min krop. Min yndlingsbeskæftigelse er at bruge mange timer i løbeskoene og på den måde opleve naturen, det danske land og nyde det med gode venner. Det er vigtigt for mig at holde mig stærk og sund.

Jeg er uddannet fysioterapeut og for mig er det aktive liv et privilegium og noget man skal nyde til fulde.

Som træner er det vigtigt for mig at skabe et trygt samarbejde mellem du og jeg. Vi skal i fællesskab danne et unikt forløb for dig, hvor du får oplevelsen af at blive forstået og udfordret. Jeg vil sørge for, at du får oplevelsen af succesfuldt at kunne stå/varetage din træning på egen hånd.

Udover at drive denne bekræftende virksomhed, som holder dig aktiv hele livet, har jeg erfaring som fysioterapeut med at varetage klienter med målrettet genoptræning og præstationsoptimering indenfor løb.​

Find vores kontaktoplysninger herunder

AKTIV HELE LIVET ApS

Jægergårdsgade 40 2

8000 Aarhus C

CVR: 43314165

Kontakt

Katrine Abel

Tlf: 53 64 69 45

Mail: KA@aktivhelelivet.dk

Kontakt

Rasmus Stagsted

Tlf: 61 39 40 18

Mail: RS@aktivhelelivet.dk​