Træning for ældre i trygge rammer

Når det skal være sjovt at træne

Vil du gerne holde kroppen i gang, men bryder du dig ikke om at træne i et fitnesscenter? Så er vores træning for ældre måske svaret for dig.

Hos AKTIV HELE LIVET tilbyder vi både gruppetræning og individuelle træningsforløb, der er skræddersyet til dig og dine behov.

Vi holder til i Beder-Malling Idrætsforening nær Aarhus og Risskov, hvor du både kan nyde godt af vores fitnesslokaler og vores udendørsarealer i trygge rammer.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til en god og sjov omgang træning, hvor du er garanteret at få sved på panden.

Bliv en del af vores fællesskab og boost din livskvalitet

Der kan være mange grunde til at hoppe med på vores træning for ældre. Måske ønsker du at opnå et vægttab, eller måske vil du gerne øge muskelmassen. Det kan også være, du bare ønsker at leve et aktivt og sundt liv med masser af bevægelse. Et aktivt liv forebygger sygdomme og forbedrer livskvaliteten, så dét er i sig selv en god grund til at få rørt sig i hverdagen.

Det er især motionslystne personer på over 45 år, som kommer for at træne både mavemuskler og lattermuskler sammen med os. Hvis du gerne vil træne individuelt, så sammensætter vi et træningsprogram, der passer til dine ønsker og behov.

Hvis du er mere til at træne sammen med andre, så kan du for eksempel prøve vores 6 ugers træningsforløb, som er egnet til grupper på 10-12 personer. Vi tilbyder også træningspas på små grupper af 3-4 personer.

Uanset hvad du vælger, så er det vigtigt for os, at du føler dig godt tilpas. Vi mener nemlig, at det skal være en tryg og sjov oplevelse at træne – og en mulighed for at blive en del af et unikt fællesskab!

Kontakt os og hør mere om vores træning for ældre

Hvis du drømmer om at tage det første skridt mod et aktivt liv, så kontakt os og hør, hvad vores træning for ældre kan gøre for dig. Vi står klar til at tage telefonen, hvis du har nogen spørgsmål til vores træningsprogram, priser m.m. 

Har du spørgsmål?

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et svar inden for 24 timer.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Find vores kontaktoplysninger herunder

AKTIV HELE LIVET ApS

Jægergårdsgade 40 2

8000 Aarhus C

CVR: 43314165

Kontakt

Katrine Abel

Tlf: 53 64 69 45

Mail: KA@aktivhelelivet.dk

Kontakt

Rasmus Stagsted

Tlf: 61 39 40 18

Mail: RS@aktivhelelivet.dk​