Træningsforløb

Vi tilbyder et personligt træningsforløb - alene eller i fællesskab med andre

Hvis du kunne tænke dig at holde dig sund og stærk hele livet, og på den måde få oplevelsen af en forbedret livskvalitet, så kan vi hos AKTIV HELE LIVET hjælpe dig. Vi tilbyder personlige og skræddersyede træningsforløb, som passer unikt til dig og din målsætning. Vi kan både tilbyde at lave det individuelt eller i fællesskab med andre.

Den bedste form for træning der findes, er den man får gennemført. Vi tilbyder både individuel træning, holdtræning og foreningstræning tilpasset dine mål.

Har du spørgsmål?

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et svar inden for 24 timer.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Eksempler på hvad et træningsforløb kan dække over

​​Vi tilbyder et evidensbaseret træningsforløb, der tager udgangspunkt i den nyeste viden og forskning inden for området. Et forløb med os kan blandt andet dække over følgende træningsformer:

  • Styrketræning
  • Balancetræning
  • Konditionstræning
  • Udendørs træning

Med målet om at bevare livskvaliteten og sundheden gennem hele livet, har vi særligt fokus på styrketræning. Nyeste forskning viser, at en øget muskelstyrke og kraftudvikling opbygget via styrketræning forlænger og forbedrer dit funktionsniveau. 

Vi har fokus på den motiverende og sociale træning

Det skal være sjovt at træne. Derfor har ethvert træningsforløb hos os fokus på både den motiverende, effektive og sociale træning. Vi sammensætter et individuelt tilpasset forløb, der tager særlige hensyn til dine ønsker og behov.

Uanset om dit mål er at blive gladere og opleve en forøget livskvalitet, blive stærkere, få oplevelsen af et sundere jeg, være i et fællesskab eller noget helt andet. 

Skal vi sammensætte et individuelt tilpasset forløb for dig?

Du er altid mere end velkommen til at tage kontakt til os, hvis du kunne tænke dig at få hjælp til et personligt træningsforløb, eller hvis du har nogle spørgsmål omkring vores tilgang til træning. Har du brug for at høre mere om vores træning eller vores erfaringer, så hører vi naturligvis også gerne fra dig.

Find vores kontaktoplysninger herunder

AKTIV HELE LIVET ApS

Jægergårdsgade 40 2

8000 Aarhus C

CVR: 43314165

Kontakt

Katrine Abel

Tlf: 53 64 69 45

Mail: KA@aktivhelelivet.dk

Kontakt

Rasmus Stagsted

Tlf: 61 39 40 18

Mail: RS@aktivhelelivet.dk​